Frederiksværk Gymnasium og HF

Skoletilbud

Skoletilbud – til grundskoleelever og lærere

Her på denne side er samlet de tilbud, som vi har i løbet af skoleåret til grundskoleelever og lærere. De dokumenter, som vi rundsender til skolerne, vil også blive lagt her løbende.Man kan klikke sig videre og få flere detaljer om de enkelte arrangementer i listen herunder.

Kalender:

  • Onsdag d. 14/6-23 kl. 18:30-19:30 Møde på FVGH for optagne elever og deres forældre.
  • I løbet af efterår og vinter 2023/24 ”Talentfulde unge”, 3 gange for 8. klasses elever, 2 gange for 9.klasses og 10.klasses elever. Skolerne udvælger interesserede elever senest 25. august. Først til Mølle.
  • Onsdag d. 15. november 2023 kl. 15:00-18:00 Udskolingslærermøde. FVGH inviterer udskolingslærere til brobygnings- og erfaringsudvekslingsmøde på gymnasiet.
  • Onsdag d. 29. november 2023 kl. 13:00 Musicalgeneralprøve for 9-klasses og 10.-klasses elever og deres lærer. Først til Mølle!
  • En aften i uge 4 eller 5 2024 (dagen udmeldes senere) Åbent hus for kommende ansøgere og deres pårørende
  • Én dag i uge 3,4 eller 5 2024 Besøgsdag for enkeltelever. (9. klasse og 10. klasse) Elever melder sig selv til på nettet og ønsker hvilken studieretningsklasse de vil følge. Først til mølle via bookingsystem.

Herudover deltager vi i de brobygningsforløb der tilbydes til 8. klasses elever og 10- klasses elever via UU.

Hvis nogen skoler har lyst til at få et par gymnasieelever eller HF-elever forbi og fortælle om dagligdagen på gymnasiet og HF, vil vi hjælpe så godt vi kan.

Kontakt post@fvgh.dk

Elevernes egne ord

"Det er megafedt at gå på FVGH. Det er altid en spændende dag med masser af fantastisk undervisning og de bedste kammerater."

"Det bedste ved FVGH er de gode lærere og det faglige niveau"

"FVGH er et trygt og fedt sted med plads til alle"

"FVGH et trygt, lærerigt, sjovt og mega fedt sted at være hver dag. Både elever og lærere er tolerante mennesker"