Frederiksværk Gymnasium og HF

Skoletilbud

Skoletilbud – til grundskoleelever og lærere

Her på denne side er samlet de tilbud, som vi har i løbet af skoleåret til grundskoleelever og lærere. De dokumenter, som vi rundsender til skolerne, vil også blive lagt her løbende.Man kan klikke sig videre og få flere detaljer om de enkelte arrangementer i listen herunder.

Kalender:

  • 31. august åbnes for elever i 4,-5. klasse for tilmelding til Videnskabsklubben (miniforskere). Årets videnskabsklub har emnet "biodiversitet". Der er 12 pladser, og det er først til mølle. Tilmelding sker via hjemmesiden https://www.videnskabsklubben.dk/. Undervisningen foregår 7 tirsdag på gymnasiet efter efterårsferien fra kl. 15-17.
  • I løbet af efterår og vinter 2024/25 ”Talentfulde unge”, 3 gange for 8. klasses elever, 2 gange for 9.klasses og 10.klasses elever. Skolerne udvælger interesserede elever senest 23. august. Først til Mølle (skriv til post@fvgh.dk).
  • Tirsdag d. 12. november 2024 kl. 14:30-18:00 Udskolingslærermøde. FVGH inviterer udskolingslærere til brobygnings- og erfaringsudvekslingsmøde på gymnasiet.
  • Onsdag d. 27. november 2024 kl. 13:00 Musicalgeneralprøve for 9-klasses og 10.-klasses elever og deres lærer. Først til Mølle, men tilmelding senest fredag d. 22/11.
  • Tirsdag d. 21. januar 2025 kl. 19.00 Orienteringsaften (Åbent hus) for kommende ansøgere og deres pårørende
  • Én dag i uge 4,5,6 eller 9 2025 Besøgsdag for enkeltelever. (9. klasse og 10. klasse) Elever melder sig selv til på nettet og ønsker hvilken studieretningsklasse de vil følge. Først til mølle via bookingsystem.

Herudover deltager vi i de brobygningsforløb der tilbydes til 8. klasses elever og 10- klasses elever via UU.

Hvis nogen skoler har lyst til at få et par gymnasieelever eller HF-elever forbi og fortælle om dagligdagen på gymnasiet og HF, vil vi hjælpe så godt vi kan.

Kontakt post@fvgh.dk

Elevernes egne ord

"På FVGH er der højt humør og en rigtig god stemning. Der er plads til alle og alle bliver hørt."

"FVGH har nogle fantastiske arrangementer og lærerne er super gode til at få alle med."

"Jeg synes at FVGH er et dejligt gymnasium med nogle rigtigt gode lærere der laver god undervisning."

"Jeg nyder at stå op hver morgen med tanken om at tage i skole på grund af den gode stemning på FVGH."

"Jeg nyder dagene på FVGH. Fra mandag til fredag sker der altid noget nyt og spændende."

"FVGH er et trygt sted at være. Her er åbent for mange fælleskaber."

"Skolen er et dejligt sted at være, vi kender allesammen hinanden på kryds og tværs af årgangene. Det gør også at alle føler sig velkommen."

"Man bliver udfordret med mange nye opgaver, men lærerne er søde og hjælpsomme, og står klar til at hjælpe"

"Man kan være sig selv og det bliver accepteret. Det er det, der er fedt ved FVGH."

"Jeg synes, det er dejligt, at vi har sådan et godt sammenhold. Alle kender og kan lide hinanden. Vi har nogle fantastiske lærere på skolen."