Frederiksværk Gymnasium og HF

Granada 2018

10 elever fra 3.g spansk-holdet har i uge 3 været på udveksling i Granada i Andalusien. De har boet hjemme hos de spanske elever, som besøgte os i september, og har oplevet spansk familie- og skoleliv. De har lært Granada at kende, har selvfølgelig set Alhambra, været på the-bar og spist churros og både arabiske og spanske tapas. De har været i moskéen, i domkirken og på rådhuset og har hørt om islam, katolicisme og om aktuel spansk politik. De har været i hammam og i kloster - så de har prøvet lidt af hvert - udover at nyde det skønne vejr!

/KB & RH

Drengene i Alhambra
Pigerne i Alhambra

"Turen til Granada har været en af de mest kulturelt berigende oplevelser man har kunnet forestille sig. Ikke nok med at man oplever de mange seværdigheder og det lækre vejr, så har man også dannet sig nogle nye venskaber der er med til at udvide sit internationale netværk. Man får udvidet sin kulturelle horisont og man prøver en masse spændende mad og drikke. Og ikke nok med det så udvikler man sig personligt og som et individ. "

På besøg på rådhuset

Elevernes egne ord

"FVGH er et sted, hvor der er plads til alle, undervisningen er god og her er rart at gå"

"På FVGH er der et roligt og trygt miljø. Skolen har plads til alle og undervisningen er i top!"

"Her er alle velkommen og her er smil!"

"Det gode ved FVGH er helt klart sammenholdet og kammeratskabet. Lærerne og lektionerne er også i top! "

"FVGH er et dejligt sted at være. Lærerne tager hånd om alle eleverne. "

"Det gode ved FVGH er helt klart sammenholdet og kammeratskabet. Lærerne og lektionerne er også i top!"

"Det bedste ved FVGH er de nye venskaber på tværs af klasserne "

"Studievejlederne er gode til at vejlede os til, hvilken studieretning, der er bedst for os og forberede os på, hvad der venter efter gymnasiet "

"Det bedste ved FVGH er den strukturerede undervisning"

"FVGH er en dejlig skole med unge fra forskellige miljøer. Det bliver altid til spændende og sjove - samtidigt lærerige timer. "