Frederiksværk Gymnasium og HF

Postkort fra eleverne på studietur

Dejligt at høre nyt fra det store ind- og udland

3b i Prag

Se her; alle de fine billeder og postkort, vi modtager fra eleverne i 3.g og 2.HF, som er ud i den store verden. Følg også med på skolens Facebookside - klik her!

3z har sendt dette skønne postkort: 3.z er ude at træklatre! På billedet er det Martin, Jeppe og William der er oppe i 20 meters højde.

3z i træerne top

Postkort fra 3a: En lille hilsen fra Malta, hvor 3a har vandret næsten 20 km og klaret det fremragende. Der har været en del kuperet terræn og mange stejle stigninger! Vi er brugte, men glade. Og ser nu frem til fællesspisning her til aften. Hilsen Inge og Katrine og 3a

Postkort #1 (søndag)
Så går turen til Prag. En lang bustur venter os, men den klarer vi med kortspil, godt humør og hinandens gode selskab. Hele natten kunne vi se de flotteste lyn glimte.
Peace out - 3.B

3a
3a på Malta

Så kom 2Q afsted - og sikke en start: Austrian Air har ændret deres regler for mundbind, så nu er kun filtermundbind accepteret på deres fly. De kan bare ikke købes i transitten. Af sted med Jens (JG) der fik lov til at løbe en tur på apoteket, gennem Security igen og så blev alle udstyret med nye mundbind. Tak Austrien for den oplevelse! Alle er nu vel ankommet til Sarajevo, har været på det første museum, haft super vejr afløst af det vildeste regnskyl. Så man kan vist roligt sige, at studieturen er skudt igang /JG og KB

2q i flyet

3a har det godt på Malta! I er mere end velkomne til at følge med på Instagram Malta_2021_3a

3b

Siden opdateres løbende.

/LG

Elevernes egne ord

"FVGH et trygt, lærerigt, sjovt og mega fedt sted at være hver dag. Både elever og lærere er tolerante mennesker"

"FVGH er en dejlig skole med god stemning, høj faglighed og masser af søde mennesker"

"På FVGH er der et roligt og trygt miljø. Skolen har plads til alle og undervisningen er i top!"

"Her er alle velkommen og her er smil!"