Frederiksværk Gymnasium og HF

Tarme med charme

Biologi Master Class

Biologi har holdet Master Class om vores fantastiske tarmsystem. 
Eleverne blev indviet i tarmenes forunderlige verden og hvor vigtigt en varieret og sund tarmflora er for både fysik og psyke. 
I forbindelse med dette, blev eleverne introduceret for Bristol skalaen - en skala man bl.a. i dag anvender til, at vurdere virkning og behandling af forskellige tarmsygdomme, ved at se på en persons fæces. Masterclass’en afsluttede med produktion af fermenteret kål, der med tiden vil blive fyldt med pro-biotika, der bl.a. har vist sig, at være ganske gavnlig for at opretholde en sund tarmflora og godt humør!

/CA

"Denne masterclass har klart været min yndlings, da der har været tid til sjov og mad, men der har også været tider hvor man skulle koncentrere sig og lære noget. Første time vi havde var rimelig teoretisk, men lærerne forstod at gøre undervisningen god og få alle med. Det er bare sjovt at lave fermenteret kål! Maden vi fik undervejs, det holdte gejsten oppe."

Elevernes egne ord

"Jeg har valgt at være med i elevrådet, fordi jeg synes det er spændende. Jeg vil gerne vil have medindflydelse på, hvordan tingene på FVGH er, da det er en stor del af min dagligdag."

Om sit arbejde i elevrådet

"Jeg mener at elevrådet er med til at trække skolen i den rigtige retning"

Om sit arbejde i elevrådet

" FVGH giver dig en masse rum til at være dig selv, til udvikling og en ny start "

"Her er sammenholdet i top - og der er plads til alle"

"Elevrådet giver en medindflydelse, hvilket er uvurderligt for elevernes sammenhold"

Om sit arbejde i elevrådet

"Her er lærerne altid glade og klar til at snakke"

"På Frederiksværk Gymnasium og HF har vi et godt socialt fællesskab og samvær, hvor alle kan komme og sige hvad de tænker og føler"

"Den gode balance mellem faglighed og kultur er med til at skabe og vedligeholde Frederiksværk Gymnasium og HF. "

"Med gymnasiet har du så mange muligheder bagefter"

Om valget af FVGH

"Det bedste er helt klart sammenholdet og vennerne, og stemningen også - og der er god undervisning og gode mennesker på FVGH."