Frederiksværk Gymnasium og HF

Operation Dagsværk 8. nov

Kl 08:00
Meld dig som arbejdskraft til OD-udvalget på skolen!

Skoledag eller arbejdsdag?

Operation Dagsværk står for døren, og vi, i OD-udvalget, er i gang med at få stablet et større arrangement på benene.

Hvad f… er OD?! Operation Dagsværk er dagen, hvor vi elever (10. klasse-, efterskole- samt gymnasieelever) kan give lidt tilbage til samfundet. Vi giver et par timer af vores dag til at hjælpe andre mennesker med diverse jobs. Det kan være alt fra havearbejde, oprydning i en kælder eller arbejde hos en virksomhed, hvor de tjente penge bliver sendt til et godt formål. I år går pengene til slummen i Dhaka i Bangladesh.

”Hvorfor skulle vi gøre det?!” Jo, det skal I da fordi det giver en rar følelse i kroppen, at vide at man hjælper. I kan både hjælpe din pågældende arbejdsgiver med de opgaver de stiller til rådighed for jer, og samtidig hjælper I en hel by, med at komme på benene igen.

”Hvor kan jeg tilmelde mig?!” Hvis du føler, at du har lysten til at give et par timer til at hjælpe dine medmennesker, så skal du fange en af dem fra OD-Udvalget, så de kan skrive dig op! Endvidere kan du jo lokke dine bedsteforældre til at hyre dig, det er også muligheden for at få noget kvalitetstid med dine bedsteforældre, imens du tømmer deres loft. Arbejdsopgaverne kan variere meget!
Vi foretrækker selvfølgelig, at I selv tager initiativet til at finde en arbejdsgiver, men vi skal nok gøre vores bedste for at hjælpe jer, hvis det ikke lykkedes.

Vil du vide mere om OD, og læse lidt om projektet for i år? Så skal du suse forbi www.od.dk - Her kan du læse ligeså tosset du vil!

OD-Udvalget:

Jannick Rytter, 2.P
Ann-Louise Norborg, 2.B
Robert Schmidt, 2.Q
Emma Warrer, 2.Z
Nicolai Boye, 3.A
Sofie Larsen 3.B
Emilie Maja, 3.B
Jonas Thomsen, 3.Z
Wagma Wafa, 2.A

Elevernes egne ord

"Jeg har valgt at være med i elevrådet, fordi jeg synes det er spændende. Jeg vil gerne vil have medindflydelse på, hvordan tingene på FVGH er, da det er en stor del af min dagligdag."

Om sit arbejde i elevrådet

"Jeg mener at elevrådet er med til at trække skolen i den rigtige retning"

Om sit arbejde i elevrådet

" FVGH giver dig en masse rum til at være dig selv, til udvikling og en ny start "

"Her er sammenholdet i top - og der er plads til alle"

"Elevrådet giver en medindflydelse, hvilket er uvurderligt for elevernes sammenhold"

Om sit arbejde i elevrådet

"Her er lærerne altid glade og klar til at snakke"

"På Frederiksværk Gymnasium og HF har vi et godt socialt fællesskab og samvær, hvor alle kan komme og sige hvad de tænker og føler"

"Den gode balance mellem faglighed og kultur er med til at skabe og vedligeholde Frederiksværk Gymnasium og HF. "

"Med gymnasiet har du så mange muligheder bagefter"

Om valget af FVGH

"Det bedste er helt klart sammenholdet og vennerne, og stemningen også - og der er god undervisning og gode mennesker på FVGH."