Frederiksværk Gymnasium og HF

Operation Dagsværk 8. nov

Kl 08:00
Meld dig som arbejdskraft til OD-udvalget på skolen!

Skoledag eller arbejdsdag?

Operation Dagsværk står for døren, og vi, i OD-udvalget, er i gang med at få stablet et større arrangement på benene.

Hvad f… er OD?! Operation Dagsværk er dagen, hvor vi elever (10. klasse-, efterskole- samt gymnasieelever) kan give lidt tilbage til samfundet. Vi giver et par timer af vores dag til at hjælpe andre mennesker med diverse jobs. Det kan være alt fra havearbejde, oprydning i en kælder eller arbejde hos en virksomhed, hvor de tjente penge bliver sendt til et godt formål. I år går pengene til slummen i Dhaka i Bangladesh.

”Hvorfor skulle vi gøre det?!” Jo, det skal I da fordi det giver en rar følelse i kroppen, at vide at man hjælper. I kan både hjælpe din pågældende arbejdsgiver med de opgaver de stiller til rådighed for jer, og samtidig hjælper I en hel by, med at komme på benene igen.

”Hvor kan jeg tilmelde mig?!” Hvis du føler, at du har lysten til at give et par timer til at hjælpe dine medmennesker, så skal du fange en af dem fra OD-Udvalget, så de kan skrive dig op! Endvidere kan du jo lokke dine bedsteforældre til at hyre dig, det er også muligheden for at få noget kvalitetstid med dine bedsteforældre, imens du tømmer deres loft. Arbejdsopgaverne kan variere meget!
Vi foretrækker selvfølgelig, at I selv tager initiativet til at finde en arbejdsgiver, men vi skal nok gøre vores bedste for at hjælpe jer, hvis det ikke lykkedes.

Vil du vide mere om OD, og læse lidt om projektet for i år? Så skal du suse forbi www.od.dk - Her kan du læse ligeså tosset du vil!

OD-Udvalget:

Jannick Rytter, 2.P
Ann-Louise Norborg, 2.B
Robert Schmidt, 2.Q
Emma Warrer, 2.Z
Nicolai Boye, 3.A
Sofie Larsen 3.B
Emilie Maja, 3.B
Jonas Thomsen, 3.Z
Wagma Wafa, 2.A

Elevernes egne ord

"FVGH er et dejligt sted at være. Lærerne tager hånd om alle eleverne. "

"Det gode ved FVGH er helt klart sammenholdet og kammeratskabet. Lærerne og lektionerne er også i top!"

"Det bedste ved FVGH er de nye venskaber på tværs af klasserne "

"Studievejlederne er gode til at vejlede os til, hvilken studieretning, der er bedst for os og forberede os på, hvad der venter efter gymnasiet "

"Det bedste ved FVGH er den strukturerede undervisning"

"FVGH er en dejlig skole med unge fra forskellige miljøer. Det bliver altid til spændende og sjove - samtidigt lærerige timer. "

"Det bedste ved FVGH er det sociale. Alle er åbne og imødekommende, så det er nemt at få nye venner. Da gymnasiet ikke er så stort, lærer man hurtigt andre at kende på tværs af årgange og klasser."

"På FVGH er der plads til alle og sammenholdet er utroligt godt. Man føler sig aldrig udenfor."

"Her er sammenholdet i top - og der er plads til alle"

"Med gymnasiet har du så mange muligheder bagefter"

Om valget af FVGH