Frederiksværk Gymnasium og HF

HF-dag

Nadia og Frederikke fortæller

"Dramaqueens" foto-opgave

Skrevet af eleverne Nadia og Frederikke fra 2.p

Dette var en anderledes og hyggelig dag med klassen. Allerede da vi trådte ind i klassen var der en god stemning, og vi fik en positiv forventning til dagen. Det var rart at morgenen startede ud stille og roligt med, at maden stod på bordet og at muligheden for, at tage noget blev ved med at være der, til vi skulle have frokost. Bordene stod allerede klar da vi kom ind i klassen, så det var umuligt at gå udenom fællesskabet.

Den første aktivitet var positiv, da man kom tættere på de andres tankegang og at vi fik et indblik af hvad der er godt i det sociale i klassen, og hvad der kunne blive bedre. 

Foto-opgave: 1 hoved, 2 numser, 5 fødder, 7 hænder
Foto-opgave "Kloge-Åge"

Anden aktivitet var virkelig sjov, da der kom konkurrence og vores logiske tankegang blev sat på prøve. Vi fik lov til at arbejde sammen og der var hele tiden tid til at grine.

Frokosten var hyggelig og havde en god energi. Det var rart at der ikke var så meget larm, at vi bare kunne sidde og hyggesnakke, at der ikke var nogen hast og at vi ikke skulle nå noget. 

Tredje aktivitet var alt for langtrukkent, men ideen omkring moralen var god. Vi kunne bare godt have haft brug for at have gennemgået det sammen til at starte med, så vi havde sparet mere tid og vi ikke kørte død i opgaven.

Fjerde opgave var megasjov, og det gav os mulighed for at komme tættere på dem vi skal sove sammen med i Krakow. Vi fik lov til at udfolde os kreativt på humoristiske måder, i og med at vi ikke havde regler vi skulle følge andet end, at vi skulle prøve at ramme de locations vi fik billeder af.

Foto-opgave "Pyramide"
Foto-opgave "SWAG"
Hygge
Foto-opgave: 1-2-5-7
Drenge kan også være dramaqueens

Til sidst vil vi gerne sige, at vi blev positivt overraskede over lærernes indsats over hele dagen. Det motiverede os bedre, da de selv havde gjort så meget for at give os en kreativ, energisk og sjov dag.

Og deres kreativitet for præmierne de havde fundet på har vi ikke tænkt os at klage over. Deres sangstemmer var helt i top da første vinderhold fik sangen Lille Peter edderkop som præmie, og vinderne fra billedkonkurrencen fik lækkert slik.

Dermed sluttede vores HF-dag, men minderne og lærdommen tager vi med os. 

Frederikke og Nadia 2.p

Elevernes egne ord

"Jeg har valgt at være med i elevrådet, fordi jeg synes det er spændende. Jeg vil gerne vil have medindflydelse på, hvordan tingene på FVGH er, da det er en stor del af min dagligdag."

Om sit arbejde i elevrådet

"Jeg mener at elevrådet er med til at trække skolen i den rigtige retning"

Om sit arbejde i elevrådet

" FVGH giver dig en masse rum til at være dig selv, til udvikling og en ny start "

"Her er sammenholdet i top - og der er plads til alle"

"Elevrådet giver en medindflydelse, hvilket er uvurderligt for elevernes sammenhold"

Om sit arbejde i elevrådet

"Her er lærerne altid glade og klar til at snakke"

"På Frederiksværk Gymnasium og HF har vi et godt socialt fællesskab og samvær, hvor alle kan komme og sige hvad de tænker og føler"

"Den gode balance mellem faglighed og kultur er med til at skabe og vedligeholde Frederiksværk Gymnasium og HF. "

"Med gymnasiet har du så mange muligheder bagefter"

Om valget af FVGH

"Det bedste er helt klart sammenholdet og vennerne, og stemningen også - og der er god undervisning og gode mennesker på FVGH."