Frederiksværk Gymnasium og HF

Callum fra Canada

Udvekslingsstudent med ambitioner

Årets udvekslingsstudent

I dette skoleår har vi besøg af Callum Robert James Arnold, der er udvekslingsstudent fra Canada.

Han er startet i 1.y, hvor han allerede har imponeret klassekammerater og lærere ved at kunne kommunikere på dansk efter blot 1 måned her i landet. Første skoledag besluttede han, at købe en dansk bog og kom tilbage med bogen ”Nordisk mytologi”, som ikke er nogen pixibog! Callum skal i købet af skoleåret bo på skift hos tre danske familier for at lære den danske kultur bedre at kende. Callum elsker at prøve kræfter med nye ting og er en ivrig sportsudøver. På sigt har han ambitioner om at blive advokat. Callum stortrives i 1.y og har allerede etableret mange venskaber.

Callum og franskholdet

Torsdag d.14/9 var Callum på besøg på gymnasiets 2.g franskhold, hvor han holdt et oplæg om familieforhold og skolelivet i Canada. Han fortalte bl.a. om den forskellige alkoholkultur i de to lande, og at han synes, at danskerne har taget godt imod ham. Franskholdet har et stort ønske om at Callum kommer forbi igen og fortæller videre.

Bente Rahbek 

Elevernes egne ord

"Jeg har valgt at være med i elevrådet, fordi jeg synes det er spændende. Jeg vil gerne vil have medindflydelse på, hvordan tingene på FVGH er, da det er en stor del af min dagligdag."

Om sit arbejde i elevrådet

"Jeg mener at elevrådet er med til at trække skolen i den rigtige retning"

Om sit arbejde i elevrådet

" FVGH giver dig en masse rum til at være dig selv, til udvikling og en ny start "

"Her er sammenholdet i top - og der er plads til alle"

"Elevrådet giver en medindflydelse, hvilket er uvurderligt for elevernes sammenhold"

Om sit arbejde i elevrådet

"Her er lærerne altid glade og klar til at snakke"

"På Frederiksværk Gymnasium og HF har vi et godt socialt fællesskab og samvær, hvor alle kan komme og sige hvad de tænker og føler"

"Den gode balance mellem faglighed og kultur er med til at skabe og vedligeholde Frederiksværk Gymnasium og HF. "

"Med gymnasiet har du så mange muligheder bagefter"

Om valget af FVGH

"Det bedste er helt klart sammenholdet og vennerne, og stemningen også - og der er god undervisning og gode mennesker på FVGH."